新标准大学英语综合教程3网上作业unit_test答案(7)

2025-11-16

B. African art is superior to all other art. C. Every country has a unique artistic tradition. D. Art is only a modern creation.

42. Which paragraph discusses the early history of art in Botswana?

A. Paragraph 3. B. Paragraph 4. C. Paragraph 5. D. Paragraph 6.

43. According to the passage, which of the following is TRUE?

A. All art in Botswana is thoroughly unique to that country. B. Art in Botswana has been influenced by neighbouring countries. C. Art in Botswana is a relatively recent invention. D. All art in Botswana consists of simple decorations.

44. This passage is best described as _______.

A. narrative fiction B. editorial non-fiction C. first-person history

D. personal memoir

45. Which of the following would make the best title for the passage?

A. Influential Art of the World

B. A Critic's Opinion of Art in Botswana

C. Botswana Masterpieces

D. Art Without Notoriety

Unit4 1.

Many people grumbleabout the influx of immigrants to our city, but I think it's actually a good thing for the economy.

Your answer grumble

Correct answer grumble

transnational2.

Some issues, such as immigration and trade, have

implications. Your answer transnational

Correct answer transnational

margin3.

One of the problems with reading e-books is that you can't take notes in the

.

Your answer margin

legislationCorrect answer margin

that made it easier for people to open small 4.

The town council passed businesses.

Your answer legislation

baffledCorrect answer legislation scientists for centuries.

Correct answer baffled

staggering 5.

There are some mysteries that have

Your answer baffled

6.

I'm in shock—have you seen the

stock market numbers this morning? Correct answer staggering

Your answer staggering

multicultural7.

We are all living in an increasingly move to different countries.

society as more and more people Your answer multicultural

Correct answer multicultural

8. The computer's influence on our daily lives is immeasurable; it has had the most massiveeffect on how humans live.

Your answer massive

disapprove Correct answer massive

of new technology simply because it is 9.

There will always be people who \

Your answer disapprove

Correct answer disapprove

10. After several years of travel, Jake moved to London to find a job, a house, and the

stabilityhe needed in his life.

Your answer stability

Correct answer stability

Section B: Choose the best way to complete the sentences.

11. Some people have an unhealthy _____ with technology and need to have every n

available.

A. session B. obsession C. recession D. cessation

12. After much _____, Heather was finally able to convince her boss to award her emp

holiday bonus.

A. desistence

B. consistence C. insistence D. resistance

13. It's hard to _____ what the future might look like, but science fiction writers have been doing it for

over a hundred years.

A. visualize B. confer C. mechanize D. ascertain

14. I know almost everyone loves her new book, but I'm not even _____ interested in reading it.

A. massively B. supposedly C. entirely D. remotely

15. Even though Mr Lewis didn't say it out loud, the _____ in his speech was that his staff didn't work

hard enough.

A. personification B. implication


新标准大学英语综合教程3网上作业unit_test答案(7).doc 将本文的Word文档下载到电脑 下载失败或者文档不完整,请联系客服人员解决!

下一篇:物流信息系统总结(在校生20241017)

相关阅读
本类排行
× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)

下载本文档需要支付 7

支付方式:

开通VIP包月会员 特价:29元/月

注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:xuecool-com QQ:370150219